Trans.
for.
ma.
tie.

* zelfst. naamw. (de; v; meervoud: transformaties)

1. Omvorming, gedaanteverandering.

2. Proces van verandering van de vorm, de functie of structuur.

De samenleving is in verandering.
Onze duurzame projecten zijn een antwoord op deze transformatie.

 

NAV-mijn-thuis-op-maat-opendeurdag.jpg

Over
Transform
Architectuur
_

TRANSFORM Architectuur, opgericht door Michael Van Maldeghem, is een architectenbureau uit Gent dat op zoek gaat naar meerwaarde door een onderzoekende ontwerpattitude te koppelen aan een intensieve samenwerking met de opdrachtgever. We ontwerpen duurzame en kwalitatieve architectuur op maat van de gebruikers met een sterke verankering in de ruimtelijke context.

Vanuit een brede maatschappelijke interesse werkt TRANSFORM Architectuur aan een gevarieerde portfolio. Niet de schaal van een project maar de ambitie van de opdrachtgever is voor ons doorslaggevend.
Via samenwerkingen met andere ontwerpers, studiebureaus en externe experts wordt een team op maat van het project samengesteld zodat creativiteit en ervaring gekoppeld worden aan capaciteit.

Duurzaamheid vormt het fundament van wat we doen. Omdat we graag geloven dat onze projecten impact hebben, gaan we voor maximaal ruimtelijk rendement met een minimale ecologische voetafdruk. Duurzaamheid is geen kers op de taart. Het is een attitude die aan de basis ligt van een geslaagd project.

TRANSFORM Architectuur volgt geen stijl. Stijl legt beperkingen op. We kiezen voor een methodiek waarbij mogelijkheden worden blootgelegd en de potenties van de site ten volle worden benut. De inbreng van de klant is hierbij cruciaal en vormt de leidraad voor al onze ontwerpbeslissingen.

MVMA_LED gependelde lamp houten armatuur.jpg

Wat
we
doen
_

 
bib-thumbnail.jpg

We werken graag aan totaalprojecten waarbij we elk facet van het project naar onze hand kunnen zetten.

Door een multidisciplinaire aanpak creëren we meerwaarde voor onze klanten.

Haalbaarheids-
studie
_

Met onze haalbaarheidsstudies onderzoeken we de mogelijkheden van een site of pand. Projectontwikkelaars, maar ook particulieren of bedrijven kunnen bij ons terecht om het potentieel van hun project van bij aanvang in kaart te brengen.

schets.jpg
12045-herbouw-hoeve-01.jpg

Architectuurstudie
_

Als architect 'pur sang' blijft architectuur het zwaartepunt van onze activiteiten waarin al onze expertise en ervaring aan bod komt. Onze portfolio bevat een grote diversiteit aan projecten waarbij zowel nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen vertegenwoordigd zijn.

Interieurontwerp
maatwerk
_

We ontwerpen jouw interieur met oog voor detail en gevoel voor esthetiek. Uitgekiende materiaalkeuzes, de juiste proporties, verfijnde details zijn ons handelsmerk.

Ook voor maatwerk en meubelontwerp kan u op ons een beroep doen. We werken hiervoor samen met geselecteerde partners die de uitvoering voor hun rekening nemen.

14050-villa-08.jpg
09038-nulenergie-woning-frontpage.jpg

Advies duurzaam bouwen
_

Duurzaamheid vormt de basisgedachte bij elke ontwerpkeuze die we maken. Het is geen extra laagje vernis die een project opsmukt. We zien duurzaamheid als een attitude die weerspiegelt in elk facet van onze projecten.

Bent u op zoek naar specifieke expertise of concrete informatie in verband met duurzaam bouwen? We bekijken graag met u de mogelijkheden en prioriteiten van uw (ver)bouwproject.

Interesse in een samenwerking?

We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.